Paparatso: Ott Lepland saabus kontserdile noore ja kauni kallimaga (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Ott Lepland, kes äsja oma 31. sünnipäeva tähistas, saabus Nickelbacki kontserdile kauni kaaslannaga, kes paistis olevat ka varem Otiga üritustel osalenud Paula. Fotograafe märgates juhendas Ott neidu end varjama. Miks küll?

Anonüümse kontserdilviibija sõnul tundus Leplandiga kaasas olnud neiu muusikust üpris palju noorem olevat. Eesti naised on teada-tuntud oma noorusliku välimuse ja ilu poolest, kuid Oti saatjanna tundus esmapilgul vaevu kahekümnene. 

Fotograafi märgates püüdis neiu oma nägu kiivalt varjata. Kuigi Ott ise säras kontserdijärjekorras oma tavapärases šarmantsuses, juhendas ta nokamütsiga brünetti kuidas end kaamerasilma eest peita. Kohalviibijate sõnul oli Oti kaaslaseks kaunis Paula Repp, kellega juba varem paari üritust koos külastatud on. Miks otsustasid kaaslased ühist kontserdikülastust nii püüdlikult varjata, kui on ka varem kaamerate ette sattunud? Kontserdil viibinud inimeste kinnitusel veetsid noored kontserdil aega üksteise embuses.

Loe rohkem Oti südame võitnud Paulast SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles