Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

#MeToo skandaal «Kuuuurija» moodi: tippadvokaat sattus ahistamise ohvriks (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tuuli Ly Luiga
Tuuli Ly Luiga Foto: Kuvatõmmis

Kaunis noor ema Tuuli Ly rääkis saates «Kuuuurija» kuidas ta sattus räpaste mõtetega tippadvokaadi küüsi. Naine väidab ELu24le, et saates jäi temast väär mulje. Tippadvokaat väitis saates Katrin Lustile, et intiimsema suhte alustas hoopis Tuuli Ly ise.

Tuuli Ly pöördus advokaadi poole, et saada abi oma eksmehe vastu. Väidetavalt hakkas advokaat Tuuli Lyga flirtima ja siivutuid ettepanekuid tegema. «Tasud oma arved mulle voodis?» uuris mees Tuuli Ly sõnul äkki Messengeris.

Tippadvokaat  37-aastane Hannes Olli vallandati töölt selle juhtumi eest süüdistuseks kutse-eetika rikkumine. Olli väidab, et Tuuli Ly lõikas vestlustest välja vaid endale sobiva. Seksikaid pilte hakkas Tuuli saatma just siis, kui advokaat küsis, millal naine oma arved ära maksab. 

Olli mõtles, miks naine talle neid nooruspõlve pilte saadab. Kuid leidis, et Tuuli Ly on tõesti seksikas neil fotodel. Tänaseks on Olli asjade käigust jahmunud, kuna ta ei ole oma elus väidetavalt kunagi nii halbade inimestega kokku sattunud.

Elu24 poole pöördus Tuuli Ly Luiga, kelle sõnul on õhtul eetrisse minev saade Katrin Lusti väljamõeldis.

Elu24 võttis päeval ühendust Katrin Lustiga ning uuris, mida arvab süüdistustest teleajakirjanik ise. «Kui inimene tuleb pakkuma intervjuud ja kui see ei tule selline nagu tahetakse, siis jääb ikka ajakirjanik süüdi,» sõnas Lust Elu24le.

Loe lisa SIIT

Vaata täispikka intervjuud Hannes Olliga siit: www.kuuuurija.ee

Tagasi üles