Kui arvasid, et oled maailmas juba kõike näinud, siis «Poola Barbie» jahmatab sind kindlasti (1)

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anella ehk «Poola Barbie»
Anella ehk «Poola Barbie» Foto: anella_an_/ Instagram

25-aastase poolatari Anella ambitsiooniks on saavutada «täiuslik Barbie nuku välimus» vahendab The Sun. «Poola Barbieks» tituleeritud naine on kulutanud erinevate operatsioonide peale üle 42 000 dollari. 

«Poola esimese Barbie» sõnul ei plaaninud ta algselt välja näha nagu laste mänguasi. Anella jaoks muutus aga kõik, kui ta käis esimesel ninaoperatsioonil. 

Anella tunnistab, et peale esimest operatsiooni ei suutnud ta enam lõpetada. Nüüdseks on ta kulutanud erinevatele iluoperatsioonidele umbes 42 000 dollarit. Sealhulgas on ta lasknud suurendada ka oma huuli ja rindu ning läbinud väiksemaid iluprotseduure, mis aitavad teda lähemale tema unistusele. 

Anella omapärane unistus näha välja nagu nukk ei ole ainulaadne juhus. Loe SIIT, kuidas teismeline Tšehhi neiu unistab saada inim-Barbieks!

«Mulle meeldivad kummalised, veidrad ja unikaalsed asjad, võib-olla seetõttu, et ma ise olen veider,» sõnab naine. 

Anella, kellel on vaid loetud kuudega tekkinud suur Instagrami fännibaas, on igapäevaelus arhitekt ning sotsiaalmeedia platvorm Instagram on naise jaoks vaid hobi. 

Vaata pilte «Poola Barbiest»:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles