Fotod: teismelise inim-Barbie šokeeriv sotsiaalmeedia profiil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriela Jiráčková,, kuvatõmmis Instagramist
Gabriela Jiráčková,, kuvatõmmis Instagramist Foto: Gabriel Jirackova/Instagram

Gabriela Jirackova on 18-aastane neiu Prahast, Tšehhist. Noore tüdruku unistus on olla inim-Barbie ning ta kulutab selle unistuse teostamiseks rohkelt vanemate rahakotti, vahendab Daily Mail.

Selleks, et välja näha nagu inim-Barbie, kulutab teismeline igas kuus üle tuhande naela. Igakuiste protseduuride hulka kuuluvad huulesüstid, juuksepikendused, püsimeik ja kõik väiksemad iluprotseduurid, mis aitavad teda lähemale tema unistusele.

Tüdruk alustas inim-Barbieks püüdlemist, kui ta oli vaid 16-aastane. Hiljuti käis neiu ka rinnaoperatsioonil, mille tulemusena sai tema C-korvist G-korv. Gabriela tunnistab ka, et see pole veel kõik. Tulevikus on tüdrukul plaanis suurendada ka oma tagumikku, eemaldada mõned ribid ning seejärel lasta veel oma rindu suurendada. Kõik see, et saavutada oma unistuste keha, täpselt nagu tema iidolil Barbie nukul. 

Vaata pilte tüdrukust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles