Vaktsiinivastane lauljatar Hannah tõmbub tagasi: minu mõte ei ole kordagi olnud kellelegi haiget tegemine või solvamine (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbehäälne lauluneidis Hannah toetab Kadrina kiriku oreli taastamist kontserdiga.
Hõbehäälne lauluneidis Hannah toetab Kadrina kiriku oreli taastamist kontserdiga. Foto: Erakogu

Endine popstaar Hannah sarjas eile Facebookis Eesti  telemaastikku väidetavat vaktsiini-propagandat. Täna tõmbub ta pisut tagasi. «Jah, kummaline on see elu. Seniks kui oled vait, on kõik hästi. Kui julged arvamust avaldada, oled suurim vihavaenlane,» tõdeb lapseootel lauljatar. 

Eile oli lauljatar juba ähmi täis ja püüdis vabandada. «Facebookis on mitmeid gruppe, kus end välja elada. Minu postitus ja sein ei ole kindlasti see koht, kus vaktsiinide pooldajad või vastased peaksid teineteisele inetusi loopima,» kirjutas Hannah nähes, kuidas tema püstitatud teema aina kirgi kütab.

Hannahi postitus tekitas suure pahemeeletormi sotsiaalmeedias. Loe sellest SIIT.

Hannah üritas pahemeeletormi leevendada ja palus mitte solvuda. «Kuulge sôbrad, ei ole môtet solvuda vôi isiklikult vôtta vôi end puudutatuna tunda. Môni inimene vaktsineerib ja teine ei valtsineeri ning need valikud on puhtalt isiklikud ja okeid,» kirjutab laulja.

Hannah ei süüdista kogu ERRi, on aga selles ikka pettunud: «Armsad, olen poole oma elust telemajas kasvanud, koos teie paljudega ning minu mõte ei ole kordagi olnud kellelegi haiget tegemine vôi solvamine.»

Kuid lauljatar ei anna lõplikult alla: «Mõjutusvahendid selle postituse eemaldamiseks on juba käima lükatud. Teil on ju ometi samamoodi kriitikameel olemas, et asjaga on mindud selgelt liiale. Ei?»

Hannah sooviks, et vaktsiinivastased saaks meedias võrdset sõnaõigust, Elu24le Hannah oma vastust veel andud ei ole. 

Hannahi postitus
Hannahi postitus Foto: Facebook / Kuvatõmmis
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles