Hannahi vaktsiinivastane üleskutse pani sotsiaalmeedia kihama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: TV3

Hannah postitas täna sotsiaalmeediasse ahastava vaktsiinivastase üleskutse, mis tekitas suure pahemeeletormi staari Facebooki seinal. Laulja kolleegid olid kurvad ja solvunud ning mitmed tuttavad olid väga skeptilised. 

Hannah leidis, et vaktsineerimine on vabatahtlik ja inimesi ei tohi selleks sundida. Naise skandaalne üleskutse viskas õhku küsimuse, kas tänapäeval on tõesti kõik äraostetavad. Loomulikult on Hannahil mõttekaaslasi, kuid mitmed püüavad naisele sotsiaalmeedias mõistust pähe panna.

Kirjanik Kati Saara Vatmann (Kati Murutar) kirjutab, et tema lapsed ja lapselapsed on vaktsineeritud. «Kui mina oleksin olnud tänapäeval olemas oleva vaktsiiniga kaitstud, poleks mind tabanud ränk haigus, mis... nojaa, viis mu kokku hobustega,» leiab ta

Kati Saara Vatmann Hannahile
Kati Saara Vatmann Hannahile Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Laura Teder Klassikaraadiost manitseb Hannahit, kuna tema üleskutse riivab kõiki ERRi töötajaid. Hannah vabandab, et teda häirib pigem Joller kui ETV püsiallikas:

Laura Teder ja Hannah
Laura Teder ja Hannah Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Laulja Maian Kärmas protesteerib Hannahi postituse all ning väidab, et ETV saatejuhid on siiski sõltumatud: 

Maian Kärmase kommentaar Hannahi üleskutsele
Maian Kärmase kommentaar Hannahi üleskutsele Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Muusikakriitik Siin Nestor esitab Hannahi loogikas kahtleva küsimuse, mis kasu saab ravimitemüüja vaktsineerimisest:

Siim Nestor Hannahile
Siim Nestor Hannahile Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Hannah üritab pahemeeletormi leevendada ja palub mitte solvuda. «Kuulge sôbrad, ei ole môtet solvuda vôi isiklikult vôtta vôi end puudutatuna tunda. Môni inimene vaktsineerib ja teine ei valtsineeri ning need valikud on puhtalt isiklikud ja okeid,» kirjutab laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles