Mis toimub? David Beckham naudib noore supermodelli seltskonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vutiäss David Beckham kohtas jalgpallimängul maailmakuulsat noort supermodelli ning ei suutnud oma rõõmu varjata. Bella Hadid, maailmakuulus sensatsioon, oli tähelepanust silmnähtavalt meelitatud. 

Pilte vaadates on enam kui selge, et staarid nautisid üksteise seltskonda. Selge see, et 42-aastase David Beckhami jaoks oli see meeldiv kohtumine ja mis siin salata, ka 21-aastase modelli näost võib välja lugeda rahuolu. 

Lisaks sellele, millise pilguga staarid üksteist vaatasid on avalikkuse suuremat tähelepanu äratanud ka see, kuidas nooruke modell Davidi õlga puudutab. Ja ka see, et Bella Hadid meenutab vägagi noort Victoria Beckhamit, eriti tema Spice Girls'i hiilgeaegadest.

Huvitav, mida arvab sellest juhuslikust kohtumisest Victoria Beckham? Alles kuu aega tagasi hakkasid levima kuulujutud, et maailmakuulsa paari abielu on omadega karil. Loe artiklit SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles