Eksmiss Madli Vilsar: Iraj Zand ei ole mind kunagi vägistanud ega uimastanud (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: Kanal 2

Menetlusökonoomilistel eesmärkidel ning soovist vältida kohtumenetlusega seonduvat stressi ja tarbetut rahakulu sõlmis Madli Vilsar kohtuvaidluses hr. Zandiga kompromissi. 

Eksmiss ja ilmatüdruk Madli Vilsar teatas avalikult: «Iraj Zand ei ole kunagi vägistanud, uimastanud, manipuleerinud ega šantažeerinud mind. Ta on käitunud alati härrasmehelikult.» 

Iraj Zand andis Elu24le intervjuu, kus väitis täpselt seda sama. Tema lihtsalt kinkis ilusatele tüdrukutele ilusaid asju ja reise. Mõned tüdrukud hakkasid ajapikku ärimehe lahkust kuritarvitama. Madli Vilsari argumendid ei olnud Zandi sõnul algusest peale tõesed.

Zandi sõnul oli Madli Vilsar saatnud 635 e-kirja, mis tõestavad nende omavahelise sõbraliku läbisaamise, nüüd Eesti asutuste ja Harju maakohtu käsutuses. «Ma tõestan, et preili Vilsar valetas ja näitan kirju, milles ta palus 850 eurot korteri ostuks, 850 eurot deposiidi tarvis ja veel 850 eurot maaklerile tasumiseks,» rääkis Zand, kes enda sõnul andis eksmissile kõik, mis neiu küsis. «Kokku 65 000 eurot,» on mees kokku arvutanud summa, mis ta on aja jooksul maksnud Madli Vilsarile. 

Vaata Iraj Zandi intervjuud Elu24le  SIIT. 

«Madli Vilsar isiklikult ei ole kunagi väitnud, et hr. Zand on teda vägistanud või uimastanud,» kinnitas vandeadvokaat Mihkel Gaver Elu24le. «Madli Vilsari poolt öeldu on paigutatud vale mulje loomiseks ümber ning kasutatud kontekstiväliselt,» lisab Gaver.

I.J.Zand andis Lusti ja Vilsari kohtusse.
I.J.Zand andis Lusti ja Vilsari kohtusse. Foto: Pilt videost
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles