Kas ETV+ lahkub vabalevist? Kanali sihtgrupp Ida-Virumaal näeb telepilti moonutatud kujul (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Saar
Darja Saar Foto: Facebook

ERRi venekeelse kanali ETV+ peatoimetaja Darja Saar avaldab mureliku kirja sotsiaalmeedias, et televaatajad Ida-Virumaal näevad tema juhitud kanalit moonutatud kujul. 

ETV+ juhataja Darja Saar
ETV+ juhataja Darja Saar Foto: Olesja Lagašina

«Sellisena näevad ETV+ pilti vabalevi kliendid Ida-Virumaal,» postitab Darja Facebook´is näite saatest «O.M.A.D» ekraanipildist.

«Meil on 3 võimalust edasi minna: jätta nii nagu on, viia ETV+ üle Multipleks 1 paketti või loobuda vabalevi teenusest üldse. Esimene variant 2,5 aastaga näitas, et ei õigusta ennast,» kirjutab Darja. 
Kodanik nimega Eleka Rugam-Rebane küsib pildi allolevas kommentaariumis, mis on nendest valikutest otstarbekam.

«Otstarbekam on «Multipleks 1» prooviperioodiks 1 aasta. Seejärel tulemuste mõõtmine ning selle alusel otsus kas jätkata vabalevis või lahkuda sealt,» annab ETV+ peatoimetaja vastukaja küsijale. 

«Kuid mitte mingil juhul «Multipleks 6» paketis jätkamine. See on kompromissotsus, mis oli tehtud EKRE survel. Nagu oleks vabalevis, aga samas säästuvariant, et ERR nõukogu liige rahul oleks.»

Eesti Rahvusringhäälingu venekeelne telekanal ETV+ alustas tegutsemist 2015. aasta sügisel. Peatoimetaja valiti välja avaliku konkursi põhjal, kuhu saadeti kokku 23 avaldust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles