Emotsionaalse sõnavõtu tagamaad? Ilmar Raag ja Kadri Hinrikus olid kunagi kihlatud (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Televisioonis kell 18 algav «Aktuaalne kaamera» on üks väheseid uudistesaateid, mida saavad jälgida ka kurdid ja vaegkuuljad. Selleks tuleb neil aga mõista viipekeelt. Teine ETV saade – «Pealtnägija» – kasutab enda mõistetavaks tegemiseks subtiitreid.
Eesti Televisioonis kell 18 algav «Aktuaalne kaamera» on üks väheseid uudistesaateid, mida saavad jälgida ka kurdid ja vaegkuuljad. Selleks tuleb neil aga mõista viipekeelt. Teine ETV saade – «Pealtnägija» – kasutab enda mõistetavaks tegemiseks subtiitreid. Foto: ETV

Filmitegija ja endine ETV juht Ilmar Raag avaldas sotsiaalmeedias enda vaate ERRi skandaalile, kus ta mainis ka Kadri Hinrikuse koondamist. 

«Otsustades kära järgi, tehti Kadri koondamisega ERR-is selgelt mingi suhtlemise- ja kommunikatsiooniviga. Usun, et sellega on kõik ühel meelel. Paraku olen ma iga päev järjest vähem valmis mõistma kõiki neid ERR uudistetöötajaid, kes seda juhtumit «anonüümselt» ajakirjanduses kütta püüavad. Meediainimestena peavad nad ju mõistma, et ajakirjandusele on olemuslikult omane konflikte süvendada ja vähendada dialoogi võimalust. Niisamuti peaksid nad ju teadma, et ajakirjanduses (mida esindab antud juhul tähendusrikkalt Elu24) avalikult pestud pesus ei jää keegi puhtaks. Kannatada saavad kõik inimesed ja ERR tervikuna niisamuti,» kirjutas Raag Facebookis.

LOE LISAKS: Mõõt sai täis: Tõnu Kaljuste astus ERRist koondatud kallima eest avalikult välja

Kroonika kirjutas 2004. aastal, et Ilmar Raag ja Kadri Hinrikus kihlusid. «Ma ei ütle selle peale «ei’d» ega «jaa’d»,» ütles Hinrikus toona väljaandele, ning tunnistas, et nad olid tõepoolest paar.

Ilmar Raag Ильмар Рааг
Ilmar Raag Ильмар Рааг Foto: Loco Studio/ERR

LOE LISAKS: Endine ETV juht võttis AK-skandaalis teravalt sõna

Enne Ilmar Raagiga kokku hakkamist liikus Hinrikus ringi ajakirjanik Madis Jürgeni seltskonnas. 

2010. aastal tuli ilmsiks Hinrikuse ja dirigent Tõnu Kaljuste suhe.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles