Elu24 paljastab tüdrukute vahendamises kahtlustatava Eesti missi nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kupeldamises süüdistatav Eesti miss
Kupeldamises süüdistatav Eesti miss Foto: SCANPIX

«Seitsmesed uudised» vahendab paljastust endise Eesti missi kohta, kes väidetavalt on aastaid vastutav tüdrukute kupeldamise eest.

Invidia Agentuuri glamuurne avapidu. Laura Kõrgemäe
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu. Laura Kõrgemäe Foto: Tiit Mõtus

Elu24-le teadaolevalt on tegemist luksusliku eluga silma paistva endise missi Laura Kõrgemäega.

Endine miss asutas üheskoos sõbranna Kerstin Koortiga aastal 2014 promo-ja modelliagentuuri Invidia Agency OÜ. Tänase seisuga on ettevõtte juhatuses Laura Kõrgemäe. 

Elu24ga vestelnud Invidia agentuuris töötanud tütarlaps rääkis: «Välismaa meestega kohtumise eest lubati suuri summasid: 1200–2000 eurot. Vahel kingiti raha asemel riideid ja aksessuaare või telefone.» 

Aastal 2016 Elu24-le antud intervjuus rääkis Kõrgemäe agentuuri tööst: «Üldiselt Eestis me tegeleme promotööga ja hetkel üritame ka natuke Eestist väljaspoole murda modellidega, keda on meil hästi palju, kes on ilusad ja kes vääriksid seda, et nad oleksid igal pool mujal ka, lisaks Eestile.» 9 aastat modellindusega tegelenud eksmissil on Euroopas tutvusi ja agentuure, väitis ta toona ning kinnitas: «Lasen vanade tutvuste peal liugu.»

Laura Kõrgemäe, Kerstin Koort
Laura Kõrgemäe, Kerstin Koort Foto: Aurelia Minev

VAATA aastatagust intervjuud siit. 

Invida Agency OÜ eelmise majandusaasta aruandest selgub, et firma tegi mullu hea aasta: müügitulu kasvas kaks ja pool korda 230 000 euroni ning puhaskasum pea seitse korda 14 000 euroni. Kogu tulu tuli Eestist.

Ettevõttes töötas 2016. aastal täistööajaga keskmiselt 4 inimest. Tegevustena toob firma välja järgmist:

Invidia promo- ja modelliagentuur pakub järgnevaid teenuseid:
* Promotüdrukud ning -poisid
* Tooteesitlused
* Erinevad sündmused - firmapeod -suurüritused -meediaüritused -avamised -vastuvõtud -ööklubid 
* Messid ja konverentsid
* Näitused
* Mees-ja naismodellid (moeshowd, reklaamikampaaniad, videod, fotosessioonid, tantsijad, suurüritused, firmapeod, ööklubid)

Tänavu augustis asutas Laura Kõrgemäe veel ühe ettevõtte Invidia Events OÜ, mille tegevusala on lõbustus- ja vaba aja tegevused.

Laura Kõrgemäe on antud teemal jäänud kuude jooksul Elu24-le kättesaamatuks. Tänase seisuga on ta telefon välja lülitatud ning hommikul sulges ka oma sotsiaalmeediakonto.

Ettevõttega seotud Kerstin Koort kinnitas Elu24-le, et tema pole enam ettevõttega seotud, kuid kupeldamist toimunud ei ole. Küsimusele, kuidas teab ta sel juhul kindlalt väita, et kupeldamist toimunud ei ole, jätab Kerstin Koort vastamata.

Politsei pressiesindaja Seiko Kuik kommenteerib teemat järgmiselt: «Politseini on info jõudnud ning kontrollime seda. Töötame läbi ka kõik meieni jõudnud vihjed.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles