Elu24 video! Kas ainult ilust piisab? Laura Kõrgemäe paljastas, mis omadused peavad promotüdrukul olema (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 kohtus muusikaettevõtlusauhindadel kauni eksmissi ja Invidia promo- ja modelliagentuuri eestvedaja Laura Kõrgemäega ning uuris, mida on vaja sellises ametis oleval neiul lisaks ilusale välimusele.

«Üldiselt Eestis me tegeleme promotööga ja hetkel üritame ka natuke Eestist väljaspoole murda modellidega, keda on meil hästi palju, kes on ilusad ja kes vääriksid seda, et nad oleksid igalpool mujal ka, lisaks Eestile,» rääkis Laura Kõrgemäe, et räägib teemast rohkem, kui asi juba jõus.

Ligi 9 aastat modellindusega tegelenud eksmissil on Euroopas tutvusi ja agentuure, kellega on suhted siiamaani soojad ja on huvitatud Eestis uusi talente avastama. «Vanade tutvuste peal lasen liugu.»

Mis on aga on lihtsalt ilusa tüdruku ja modelli vahe?

«Invidias on promotüdrukul ja modellil hästi suur vahe. Need kriteeriumid on täiesti erinevad. Kui promotüdruku vanus algab kuskil 18.eluaastast, sest tegemist on tihti hasartmängude teemadega ja alkoholiga, mida alaealised üldse promoda ei tohi, siis modellidega on see just vastupidine, vanus peab olema nii madal kui võimalik,» rääkis Kõrgemäe, et on inimesi, kes sobivad nii ühele kui teisele või ainult ühte neist tegema.

Vaata videost, mida rääkis eksmiss veel promotüdruku ameti kohta!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles