Eesti kuulsad kokku-lahku paarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt - Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla
Presidendi vastuvõtt - Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla Foto: Mihkel Maripuu

Eesti on täis armunuid, kes tammuvad romantilises nõiaringis. Siin on väike ülevaade paaridest, kes kõnnivad vana armastuse juurde tagasi teist, ning isegi kolmandat ja neljandat korda.

Henrik Normann ja Kati Jäger

Foto: Viktor Burkivski

"Meie tunded pole kustunudki! Headel romaanidel on alati järg, need ei lõpe ühe raamatuga, ma ei oska seda teemat kuidagi kokku võtta..." rääkis näitleja Henrik Normann 2015 aastal tänases Kroonikas oma kunagisest armastatust Kati Jägelist, kellega ta taas koos aega veedab.

LOE LISAKS: Evelin Võigemasti sõrmes taas abielusõrmus?

44-aastane näitleja Henrik Normann, kes tänavu jaanuaris tunnistas, et on lahku läinud oma lapse emast ja elukaaslasest Monika Sepast, ütleb, et tal on 26-aastase Kati Jägeliga, keda ta kohtas 2006. aastal "Kolme lillekese" suvetuuri ajal ja kellesse armus, praegu ametialased suhted: "Meid seob tihe koostöö, näiteks tegime koos just ansabli Respekt muusikavideo."

Mart Müürisepp ja Kaisa Selde

Kaisa Selde ja Mart Müürisepp
Kaisa Selde ja Mart Müürisepp Foto: Viktor Burkivski

Näitlejate Kaisa Selde (30) ja Mart ­Müürisepa (25) sõprus algas armastusest. Pärast esimest kohtumist seitsme aasta eest tunnistasid nad teineteisele, et mõlema südames on armastus. "Ma teadsin algusest peale, et tema on minu mees. Samas mõtlesin kohe, et miks ta peab selline olema,” rääkis Kaisa Anne ja Stiilile. Mart oli siis 17aastane nukuteatri noortestuudio õpilane ja Kaisa 22aastane tudeng. “Mart on öelnud, et tänu mulle hakkas ta armastama ka nukuteatrit. Kõigepealt armus minusse ja siis nukkudesse,” lisas Kaisa, kelle kuum suhe kestis kolm aastat, kuni see tuumapommina plahvatas. Paar käis kokku ja lahku, kuid nüüd on igavesti kokku jäädud sõpradena. 

Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla 

Juba 2009. aasta kirjutati Lenna Kuurmaast ja Robert Vaiglast kui on-koos-ja-ei-ole-koos paarist. Noorte armulugu sai alguse juba Lenna ninjatüdruku aegadel. Tänaseks on paaril kaks imeilusat last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles