Coca-Cola Plaza tähistab 10. sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja linn" Coca Cola Plaza`s - saal oli rhvast täis
"Seks ja linn" Coca Cola Plaza`s - saal oli rhvast täis Foto: Jelena Rudi

Sel neljapäeval, 10. märtsil möödub ümmarguselt 10 aastat päevast, mil Eesti kinosõpradele avas uksed Coca-Cola Plaza. Olulise verstapostini jõudmist tähistab Coca-Cola Plaza verivärske ning väärikalt vananenud filmiprogrammiga.

 

«Kümme aastat tagasi avasime Eestis esimese kinokompleksi, millega panime Eesti kinomaastikule maha uue ja ambitsioonika märgi. Kümne aasta jooksul on Coca-Cola Plazat külastanud 9 201 337 filmihuvilist ning tänu pidevale täiustamisele oleme ka tänasel päeval kohaliku kinoturu suunanäitaja ja kinokultuuri arendaja,» rääkis Rein Palosaar, Forum Cinemas AS linastusjuht.

Coca-Cola Plaza 10. juubeli kinokavas leiavad koha paljud uued ja huviväärsed linateosed, samuti sellised filmid, mis on viimase kümnendi jooksul suutnud kindlustada koha kinoajaloos. Tavapärases programmis on aukohal paljud tänavused Oscari nominendid ja laureaadid, eesotsas filmidega «Kuninga kõne», «127 tundi», «Tõeline visadus», «Lastega on kõik korras», «Must luik» jne. Peresid rõõmustab mitmes erinevas keeleversioonis «Rango». Eriprogrammile lisavad värvi «Avatar 3D» pikendatud versioon ja «Tagasi tulevikku - 25. aastapäeva väljalase».

Filmiprogrammist võib leida veel Coca-Cola Plaza ühe omaaegse avafilmi «Kanade mäss», Ridley Scotti ajaloolise eepose «Gladiaator», vendade Coenite parima filmi Oscari vääriliseks tunnistatud «Ei ole maad vanadele meestele», ajatu ja igas vanuses vaatajale meelepärase «Simpsonite filmi» ning viimase kümnendi ühe pinevama ja õnnestunuma action-filmi, mis kannab pealkirja «Bourne'i ultimaatum».

Lisaks tavapärasele filmiprogrammile toimub Coca-Cola Plazas 10. märtsil 13. Eesti filmi päevade raames ka eriüritus nimega «Reklaamfilmi päev». «Reklaam on filmikunsti üks väljendusvorme. Seepärast on Forum Cinemas sel aastal liitnud Eesti Filmi Päevade programmi ka kodumaiste reklaamfilmide seansi. Tegemist on pilootüritusega, mis tutvustab järgmisest aastast Eesti Filmi Päevade poolt väljaantava reklaamfilmi auhinna ideed,» kommenteeris Palosaar. Üritus algab Coca-Cola Plazas 10. märtsil kell 18:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles