Anu Välba fekaalijuhtumist: me ei hakka midagi teisiti tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Välba
Anu Välba Foto: Jelena Rudi

«Ringvaate» saatejuht Anu Välba ütles pikemalt mõtlemata, et vahejuhtum, milles üks mees end Solarises fekaalidega üle valas, oli küll ülimalt vastik ja hais tahtis pärast saadetki hinge matta, aga teleinimesi see siiski suuremat ei puuduta.

«Meie stuudio on avalikus ruumis ja kui Solarisega on varem kokku lepitud, võivad mingil hetkel meie akende taha ilmuda ka piketeerijad,» rääkis Välba Õhtulehele.

Vastutada selle eest, mis toimub stuudioruumidest väljaspool, televisioon ei saa, küll aga selle eest, mis eetrisse jõuab.

«Telerahvas oli tasemel - meie inimesed reageerisid välkkiirelt ja tavavaatajad poleks inetust intsidendist teadnudki, kui see hilisõhtul poleks netti imbunud,» märkis Välba.

Saatejuht kinnitas, et avalikus kohas tasub edaspidigi otsesaadet teha ja sellepärast nad omal ajal majast välja tulidki, et olla päris elu keskel: «Üks meeleliselt kindlusetu inimene ei saa ju pea peale keerata telekontseptsiooni ja meid oma tegudega taas telemaja seinte vahele suruda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles