Kerli naudib kunsti nimel kannatamist: merineitsistseenis olin silmini täis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: OfficialKerli

Lauljatar Kerli Kõiv vastas fännide küsimustele ja paljastas, milliseid katsumusi pidi ta üle elama muusikavideot «Feral Hearts» filmides.

Kerli sõnul oli «Feral Hearts» video filmimine hardcore.

«Filmisime kuus-seitse päeva järjest ja iga tegelaskuju jaoks oli meil eraldi päev. Tegelaskujude kostüümid oli ülidetailsed, küüntest juusteni. Meil oli erakordne tiim ja see oli mu elu kõige lõbusam video filmimine,» räägib Kerli Youtube'is avaldatud videos.

«Loomulikult on tore erinevateks tegelasteks kehastuda, kuid ärge saage valesti aru - need ei olnud mugavad kostüümid! Näiteks merineitsi stseeni filmisime alla nulli külmas jões keset ööd. Nii mitu tundi järjest. Mu jalad kiskusid krampi selles merinetisisabas. Erakordselt ebamugav! Ma jõin terve liitri Jägermeisterit ja kolm inimest meie meeskonnast jäid järgmisel päeval haigeks, sest see oli brutaalne. Nii et ma olin selles stseenis silmini täis. Enamik filmitud materjalist ei näinud glamuurne välja, sest ma olin totaalselt purjus ja seda oli näha.»

Kerli lisas, et tegelikult talle meeldib kunsti nimel kannatada ja see teeb tulemuse veelgi tähenduslikumaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles