Pildid: staarmetroseksuaal Vaido Neigaus andis erivajadustega laste toetuseks meeleoluka kontserdi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. oktoobril toimus Kultuurikeskuses Lindakivi kontsert kogu perele «Südamete soojus», kus üllatusesinejaks oli meie armastatud metroseksuaal Vaido Neigaus.

Foto: Viktor Burkivski

«Südamete soojus» pakkus lasele vokaal- ja tantsukollektiivide esinemisi, trikitajate ja mustkunstnike esinemisi, ainulaadset «valgusshowd».

Foto: Viktor Burkivski

Külas oli ka üks päris ehtne mustkunstnik Maikl ja üllatusesinejaks metroseksuaal Vaido Neigaus. Esinemistega kogutud vahendid lähevad heategevusele!

Foto: Viktor Burkivski

Meeleolukas kontsert toimus Lasnamäe kultuurikeskuses Lindakivi:

Mustkunstnik Maikl

Žonglöör Jelena Ivanova – fireshow 

Tantsuteatr Polly

Tantsustuudio Remei

Goltsman Ballet

Studio Extemp Dance Nation

Natalia Zenchenko Kultuurikeskus Diapasoon

ESTudio Peppy Dance

Estraaditansustuudio «EXTEMP»

MTÜ Ühinenud Tantsijate Liit

Foto: Viktor Burkivski

Kontsert oli kõrgel tasemel, sest lapsed, kes osalesid etteastetega, on nominendid ja ka  võitjad mainekatel rahvusvahelistel võistlustel. Õhtujuht oli Deniss Pogosjan.

Foto: Viktor Burkivski

Kogu kontserdil saadud tulu läheb Lasnamäe põhikooli puhketoa sisustamisele. Selles koolis õpivad erivajadusega lapsed, kes omakorda vajavad puhkust koolipäeva jooksul. Selleks on vajalik lõõgastamiseks mõeldud ruumi.

Foto: Viktor Burkivski

Heategevusfond «Südamete soojus» koondab vabatahtlikke, kes soovivad aidata teisi, ja neid, kes vajavad abi. Kõik kogutud kingitused ja annetused lähevad laste vajadusteks. Eksisteerimise aasta jooksul on fond korraldanud 15 üritust.

Vaata pilte üritusest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles