Doherty loobus aluspesus Mossi pildist plaadiümbrisel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Moss
Kate Moss Foto: Reuters / Scanpix

Pete Doherty plaadifirma tõmbas kriipsu peale plaanidele kasutada mehe bändi Babyshambles uue albumi kaanekujundusena aluspesus Kate Mossi pilte.

Bändiliikmed lootsid, et nende esmaspäeval müüki tulevat uut plaati Shotter's Nation saavad kaunistama pildid Agent Provocateuri pesu kandvast Mossist, kirjutab Digitalspy.

Plaadifirma sellise kujundusega aga ei leppinud, kartes, et Dohertyst lahku läinud Moss võib oma fotode kasutamise pärast kohtusse minna. Lõpuks asendati Mossi originaalpildid fotodega sarnase välimusega naisest.

«Pildid Kate’ist olid vapustavad, aga keegi ei tea, kellele kuulusid nende autoriõigused. Pärast seda vastikut lahkuminekut ei tahtnud nad riskida sellega, et Kate või Agent Provocateur nad oma piltide kasutamise eest kohtusse kaebaks,» rääkis allikas The Sunile.

«Kate oli nelja laulu kirjutamisel abiks, aga kui sa ei loe imetillukest kirja plaadiümbrise siseküljel, ei saa sa seda kunagi teada. Pildid, mida nüüd plaadikaanel kasutati, on Kate’i omadele sarnased,» ütles allikas.

«Otsus teisi pilte kasutada polnud Pete’i meeskonnale ega plaadifrimale kerge, aga see tuli langetada. Nad tahtsid albumi välja anda enne bändi novembris algavat tuuri,» lisas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles