Muinasjutulised pildid: Kerli poseerib maailmakuulsas ajakirjas kauni Eesti looduse keskel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Kerli Kõiv poseerib maailmakuulsa ajakirja V Magazine külgedel kauni Eesti looduse keskel.

V Magazine kirjutab, et kui Kerli uut albumit teeb, ehitab ta selle ümber terve maailma ja tema eepilised, unustamatud videod on segu reivimuinasjutust ja underground-mässust, mis inspireerivad fänne üle maailma looma kohta, kus nad tahaksid elada. Kerli meisterdab ise enda kostüümid, lavadekoratsioonid ja isegi stuudioruumid ning sageli teeb seda koos teiste andekate käsitöölistega. 

Plaadifirma Ultra all tegutsev artist on töötanud kõigiga alates Benny Bennasist lõpetades Demi Lovatoga, kuid Kerli kõige isiklikum album sündis siis, kui ta jättis Los Angelese karmi eluvõitluse ja kolis üksildasse Eesti metsa, et luua kõik oma helid tühjalt lehelt. 

Kerli kinnitas fännidele ka seda, et tema uus singel ilmub sel sügisel.

Kerli seljas on Triinu Pungitsa disainitud seelik. Foto:
Kerli seljas on Triinu Pungitsa disainitud seelik. Foto: Foto: Woland / V Magazine

Tegemist on Kerli ühe suurema profiiliga moefotosessiooniga. Lisaks maailmakuulsate disainerite loomingule (Prada, Alberta Ferretti, Valentino, Jenny Packham) esitleb lauljatar ka Eesti disainerite kätetööd - esindatud on Tanel Veenre ehted ja Triinu Pungitsa seelik.

Tanel Veenre peaehe ja Julien McDonaldi kleit. Foto:
Tanel Veenre peaehe ja Julien McDonaldi kleit. Foto: Foto: Woland / V Magazine

Loe täispikka intervjuud SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles