Privés sel nädalal 5 päeva pidu!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Privé kahurdab pidusid viiel päeval järjest!
Privé kahurdab pidusid viiel päeval järjest! Foto: Club Privé

Sel nädalal toimuvad Tallinna klubis Privé viiel päeval järjest üritused, mis kütavad klubi kuumemaks kui kunagi varem, mille tulemusena on klubi tellinud spetsiaalse masina, mis klubi külmaks kütab ning külastajaid jahutab!





Teisipäeval, 19.augustil, toimub taasiseseisvumine ja laulev revolutsioon täiesti uues võtmes ning oma toetust on tulnud näitama Radio Slave ning Octave One isiklikult.



Kolmapäeval, 20.augustil, tantsutab mõnusa muusikaga populaarsust koguv RnB Café, plaate keerutavad sel korral DJ’d Quest ja Slam.



Neljapäeval, 21. augustil, leiab aset selle suve viimane Jus’fine, mis tuleb rajum kui kunagi varem – puldis on üks erilisemaid ja omanäolisemaid artiste – mees nimega John B ja laval räuskab sünnipäevalaps SS. Neid on omakorda tulnud toetama välismaa mehed DJ Spice ja Oding S ning ürituse residendid Dzheimz ning Mark Slavin.



Reedel, 22.augustil, toimub järjekordne kvaliteetmärgiga «Reeded Privés» pidu, mille peaesinejaks on housemuusika legend Robert Owens, lettidel jagavad jällegi jooke kaunid naised, jagatkse lõhnu ning loositakse välja Carolina Herrera kinkekomplektid.



Laupäeval on platsis vana hea Ice Kriim, kus jagatakse jällegi Balbiino jäätiseid ning parimaid rnb ning hip hopi hitte mängivad ühed linna parimad DJ’d MVP ja Defkut.



Vaadates seda nimekirja ilmselt mõistate, miks on temperatuur sel nädalal klubis Privé kuumem kui kunagi varem ja miks jahutab õhku spetsiaalne masin.



Lisainfo:

www.clubprive.ee

.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles