Nele-Liis Vaiksoo läks hüsteeriliseks hulluks kätte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Nele-Liis Vaiksoo
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Nele-Liis Vaiksoo Foto: TV3

Nele-Liis Vaiksoo kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates Peeter Volkonskit ja laulis tema lugu «Eila veel».

Olav Osolin: «Kuna ma olen oma elus seda pulli mitu korda pealt näinud, siis ma nii vaimustatud ei ole. Volk teeb seda natuke elegantsemalt või suursugusemalt, vürstlikumalt. Ta ei lähe selliseks hulluks kätte. Aga muidu oli lõbus. Kui meil juba Benny Hill ise naeris laginal, siis tundub, et läks naelapea pihta.»

Karl-Erik Taukar: «Kui nooruses oskas ema minu silmi Tiiu Tulbi eest kaitsta, siis Volkonskit ma kahjuks nägin. Kui sa mulle vaatasid otsa selle numbri ajal, siis jättis mu süda löögi vahele. Mina ei oska hinnata seda elegantsi, sest ma ei ole neid sündmuseid omal ajal lähedalt näinud ja minu jaoks on Volkonski olnud alati mingil määral kõhe tegelane. See kõhedus oli täna ka selle numbri ajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles