Evelin Ilves korraldab Facebookis mõttevahetuse toitumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel proua Evelin Ilvese kohtumisel Kuristiku Gümnaasiumis oli õpilastel tervisekäitumise kohta rohkem küsimusi kui presidendiproual aega vastamiseks, seepärast saavad noorte küsimused vastused suhtlusportaalis Facebook.


«See on meedium, milles noored inimesed suhtlevad,» ütles Evelin Ilves ja lisas, et mida nooremas eas inimesed saavad infot tervislikust toitumisest, seda parem. Mõttevahetus presidendiproua Facebooki kontol on järgmisel nädalal.

Kuristiku Gümnaasiumi õpilased proovisid täna koolis toimuva leivanädala raames leivategu ja võileibade valmistamist. Keskastme õpilased oskasid esimese hooga tervislikest toiduainetest nimetada leiba ja kurki. Väikestel klassipidudel lubab õpetaja vahest süüa kartulikrõpse ja juua kihisevaid limonaade, aga me teame, et need ei ole väga tervislikud, ütlesid lapsed.

Ka maitsevad nad sel nädalal uut Koolileiba, mis on uus toode spetsiaalselt koolidele ja valmistatud õpilaste maitseeelistuste põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles