Kinnisvarafirma nõuab Cage´ilt kohtu kaudu hiigelsummat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Cage
Nicolas Cage Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Nicolas Cage seisab silmitsi järjekordse kohtuasjaga – nimelt nõuab üks kinnisvarafirma mehelt viie miljoni dollari suuruse laenu tagasi maksmist koos intresside ja kahjutasudega ning kuna mees seda seni teinud pole, otsustas firma kohtu abil raha kätte saada.

Red Curb Investments – nimelise firma esindajad väidavad ka seda, et näitleja, tema endine raamatupidaja ja laenumaakler petsid neid, luues neile Cage´i tegelikust rahalisest seisust erineva mulje, vahendab People.com.

«Igasugused väited, et Nicolas Cage on seotud pettuse või seadusevastase tegevusega, on absurdsed ja naeruväärsed,» ütles Nicolas Cage´i advokaat Marty Singer teemat kommenteerides.

Kokku nõuab Red Curb Investment Cage´ilt tervelt 36,7 miljonit dollarit ehk üle 360 miljoni krooni, mis koosneb algsest laenusummast, intressidest, kahjutasudest, advokaaditasudest ja muudest kuludest.

Detsembri alguses kaebas Cage´i 18-aatase poja ema Christina Fulton mehe pettuse eest kohtusse, nõudes talt 13 miljonit dollarit. Lisaks on mehel käimas kohtulahing oma endise raamatupidajaga, kes süüdistab Cage´i finantskrahhi näitleja «ennasthävitavas rahakulkutamises».

Lisaks nõuab üks pank Cage´ilt 2 miljoni dollari suuruse laenu tagasi maksmist, mille tähtaeg oli 2009. aasta augustikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles