Catherine Zeta-Jones saab mehelt kingade tõttu pragada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Catherine Zeta-Jonesi sõnul saab ta aeg-ajalt oma abikaasalt Michael Douglaselt noomida, kuna on liiga palju kingi kokku ostnud.

38-aastane näitlejanna, kel on Douglasega kaks last, seitsmeaastane Dylan ja viiene Carys, tunnistas, et 63-aastane abikaasa peab talle vahel loenguid sellest, et naise kingi on kappi juba liiga palju kogunenud, kirjutab Femalefirst.

«Mul on nii palju kingapaare, see on naeruväärne,» rääkis Zeta-Jones. «Michael viib mu sageli kapi ette ja küsib, kas ma võiksin talle öelda, miks mul nii palju kingi on. See on nii sellepärast, et ma reisin palju ja mul on teatud kostüümid, mis sobivad ainult teatud kingadega. See ongi mu vabandus! Mulle meeldivad Christian Louboutini kingad.»

Näitlejanna rääkis ka sellest, et ei suuda elu ilma abikaasata ette kujutada.

«Olen Michaeliga kaheksa aastat abielus olnud. Kuna ta on minust vanem, on ta raskeid aegu üle elanud ja suudab mind välja kannatada,» rääkis staar.

«Me mõlema karjäär on võrdse tähtsusega ja kuna tema on nii edukas olnud, hoiab ta vahel meeleldi tagaplaanile. Oleme teineteise järele hullud. Ma ei suuda ette kujutada, et peaksin ärkama nii, et teda poleks mu kõrval.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles