Depp tasub Nicolas Cage´i maksuvõla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Johnny Depp ulatas pakkus väidetavalt Nicolas Cage´ile finantsprobleemide lahendamiseks oma abikäe, lubades mehe maksuvõlad ise tasuda.

 

Cage on pidanud viimasel ajal maha müüma suure osa oma kinnisvaraimpeeriumist, kuna võlgneb maksuametile 6 miljonit dollarit, vahendab WENN.

Depp, kes teenib aastas umbkaudu 68 miljonit dollarit, soovib oma vana sõpra väga aidata, kuna tunneb, et võlgneb Cage´ile oma karjääri, sest just Cage oli see, kes aitas tal saada esimese suurema rolli 1984. aasta filmis «Elm Streeti luupainaja».

«Johnny helistas Nicile ja ütles talle põhimõtteliselt, et ta ei muretseks ja et ta aitab tal kõik probleemid lahendada. Johnny tunneb, et ta võlgneb Nicile oma karjääri ja tahab talle selle eest tasuda, kui Nic seda lubab. Johnny pole kunagi unustanud, mida Nic tema jaoks tegi,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele Daily Express.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles