Rocktoberfesti esinejate nimistusse lisandus Sinine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Sinine juhtfiguur Mauno Meesit
Ansambli Sinine juhtfiguur Mauno Meesit Foto: Martin Siplane

Juba sel laupäeval, 17. oktoobril toimub klubis Rock Cafe festival Rocktoberfest. Ühepäevasena toimuv festival pakub tänavu vaatamiseks ja kuulamiseks parimaid eestimaiseid rockgruppe – reedel Tartus «Starstealer tuuri» alustav No-Big-Silence, Recycle Bin, Astro Zombies, Taak, Smõuk, Mimicry ja Necro Strike, kellele sekundeerib Enhet Lätist.

Viimasel hetkel lisandus uue esinejana tõusev nimi Sinine. Bänd, kes ilmutas septembris Saksa plaadifirma Accession Records alt debüütalbumi «Butterflies» , on tänaseks lava jaganud juba selliste nimedega nagu Diary of Dreams, The Birthday Massacre ja Noisuf-X.

Rocktoberfest on rockfestival, mis leiab aset teist aastat. Eelmisel aastal tõi festival lavale ansamblid Clawfinger, The Haunted, Raunchy ja paljud teised.

Uksed Rock Cafesse avatakse 17. oktoobril kell 18.00 ning ürituse vanusepiiranguks on 18 eluaastat. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Pilet maksab eelmüügist 175 krooni ja ukselt ostes 200 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles