Alkoholijoobes naine tahtis kaasreisijaga seksida

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clare Irby
Clare Irby Foto: AFP / Scanpix

Kuulsa Guinnessi õlletootjate perekonna liige tekitas lennukis segaduse, kui ta püüdis ühe meessoost kaasreisijaga seksida.

30-aastane Clare Irby oli Indiast Bangalore`ist teel Suurbritanniasse Londonisse koos oma väikese pojaga, kirjutab stuff.co.nz.

Stjuardesside sõnul tarbis 11 tundi kestnud lennu ajal liiga palju veini ja jäi purju. Lõpuks tegi ta striptiisi ja jäi ainult püksikute väele.

Ta proovis ühte meessoost kaasreisijat seksima meelitada. Ka soovis naine, et mees tema rindu katsuks. Clare Irbyle ei läinud korda, et mehe tüdruksõber samas oli.

Stjuardesside sõnul ei teinud Irby nutvast pojast väljagi ja jätkas meestega flirtimist. Mingil hetkel aga viskas ta varem lapsel jalast võetud märja mähkme kaasreisijate sekka.

Kui stjuardessid keeldusid joobes naisele enam veini serveerimast, nimetas ta neid prostituutideks.

Stjuardessid lisasid, et Irby flirtimispartner läks lõpuks oma tüdruksõbra ja veel ühe teise mehega riidu. Kui lennuk Londonis maandus, ootas neid politsei.

Irby ja ta flirdipartner pidid oma käitumisest kohtus aru andma.

Irby eitas, et ta oleks lennu ajal alkoholijoobes olnud ning midagi ebasündsat korda saatnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles