Nele-Liis Vaiksoo võiks kaaluda popmuusiku karjääri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Marina Puškar

Tänases Raadio 2 hommikuprogrammis «Silmad lahti» rääkis laulja Nele-Liis Vaiksoo, et tal ei ole olnud mahti popmuusikaga tegeleda, kuna on hõivatud muusikalide ja kõige muuga.



Põnevat pakkumist kaaluks ta aga korralikult. Sellegipoolest ei arva Vaiksoo, et popmuusikamaailm oleks palju põnevam kui muusikalimaailm.

Veel rääkis Nele-Liis, et oma esimeses muusikalis osales ta 14-aastaselt, peaosas astus üles 16-aastaselt. Tol ajal ei osanud ta veel arvata, et võiks ainult laulmisega leiba teenida.

Kuigi Vaiksoo on muusikalides laulnud juba 8 aastat, arvab ta, et arenemisruumi on veel kõvasti. Võimalik, et ta läheb mõneks ajaks end välismaale täiendama.

8. juunil läheb Nele-Liis tuurile, mis kannab nime «Väike öömuusikal». Koos temaga astuvad erinevates Eesti paikades üles ka Lauri Liiv, Janika Sillamaa, Mikk Saar ja Mihhail Gerts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles