Reede öö Tallinna vanalinnas: peksmine ja briti poissmehed

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus briti poissmehed.
Purjus briti poissmehed. Foto: Karli Saul

Reede öö möödus Tallinna vanalinnas tavapärases rütmis: keegi sai taas peksa ja mööda tänavaid tuiasid labaselt rõivastatud briti poissmehed.

 

Poissmeeste jõuk saabus Eesti pealinna reede päeval, sama EasyJeti lennukiga, millega kunagine kuulus briti poistebänd East 17. Bändimeeste sõnul alustasid nende kaasmaalased läbustamise ja laamendamisega juba lennukis.

 

Vahetult pärast südaööd sattus Karja tänaval erinevatesse konfliktidesse keegi sinistes teksades ja mustas T-särgi siilipea. Kõigepealt sai ta tublisti tuupi kahe mehe käest. Üks heledas ülikonnas mees hoidis teda kinni ja teine, mustade teksade ja T-särgiga tüüp lasi rusikatel käia. Vaprad mehed!

 

Viis minutit hiljem suutis pekstu juba uude konflikti sattuda, sedapuhku rüseles siilipea räppari-kostüümis turske kottpüksimehega.

 

Kaklemist vaatasid huviga pealt keset tänavat õlut joovad inimesed ning ümberkaudsete klubide-pubide turvamehed. Politseipatrulli helkurveste ei paistnud kuskil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles