Kopsakas modell šokeerib lugejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid saavad inimlikumad mõõtmed.
Modellid saavad inimlikumad mõõtmed. Foto: AFP / Scanpix

Kas moemaailma tuuled on pöördumas? Üha rohkem näeb nii klantspiltidel kui moelavadel nn pluss-suuruses modelle. Viimati šokeeris lugejaid Ameerika tuntud moeajakiri, avaldades pildi modellist, kelle kehakaal küünib kaheksakümne kiloni.


Ameerika moekirja Glamour septembrinumbris ilmus pilt tavapärasest kõvasti kopsakamast modellist Lizzie Millerist. Nimelt on heledapäine Lizzie 1.80 pikk ja kaalub 81 kilo.

Juba on tuhanded naised erinevates interneti suhtluskeskkondades sõna võtnud, kiites Lizzie't taevani. «Lõpuks ometi leiab ühest moeajakirjast naise, kes kannab rõivasuurust 42-44,» kirjutab üks Facebook'i kasutaja.

Ka Lizzie ise on lugejate positiivsetest sõnumitest liigutatud. Enda sõnul on ka tema olnud see tütarlaps, kes lappab ajakirju, püüdes leida kedagi, kes natukenegi tema sarnane oleks.

Lizzie' enesekindlus hakanud tasapisi tõusma alles siis, kui lavale ilmusid lauljannad Jennifer Lopez ja Beyoncé, kes oma naiselikke kumerusi sugugi ei häbenenud.

Glamouri peatoimetaja Cindi Leive kaalub igal juhul võimalust Lizzie't ka esikaane modellina kasutada.

Lizzie' pilte näed lähemalt siit!    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles