Kadrioru park hakkab sünnipäeva pidama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru park.
Kadrioru park. Foto: Artur Sadovski.

Kolmapäeval, 22. juulil tähistab Kadrioru park oma sünnipäeva, kavas on laste mänguturg, Lilleaiamängud ja mitmesugused kontserdid.


Kella 11-14 on nii lapsed kui nende vanemad oodatud igasuvistele Lilleaiamängudele kunstimuuseumi juurde, vahendas Raepress. Korraldatakse seikluslikke mänge ja viktoriine, muuseumidesse pääseb sel päeval sooduspiletitega.

Kella 12-15 toimub Noortepargis mänguturg, kuhu on oodatud kõik lapsed ja noored, kes tahavad vahetada või müüa vanu lelusid, mänge, plaate, raamatuid või muid sedasorti asju.

Kell 15 algavad kontserdid: siis esineb Lilleaias Mikk Dede kvintett, kell 16 laulab Kadrioru pargi muuseum-raamatukogus Nele Kadastik, keda saadab kitarril Saara Sadrak ja Suur Kadrioru Promenaadikontsert läheb lahti kell 17.

30. aastatel Kadriorus populaarne promenaadikontsertide traditsioon, kus pargikülastajatele esitatakse tuntud muusikat, taastati mullu suvel. Promenaadiorkestrit dirigeerib maestro Peeter Saul ja sünnipäevakontserdil astub üles tosinkond tuntud artisti, nende hulgas Boris Lehtlaan, Jassi Zahharov, Silvi Vrait, Joel Steinfeldt ning Sirje ja Väino Puuta.

Päeva lõpetab tantsupidu ansambli Justament saatel.

Lilleaiamängudele on soovitav eelnevalt registreeruda, infot saab telefonilt 6 066 400 või kadriorg@ekm.ee. Ka laste mänguturg ootab osavõtjate registreerimist telefonidel 56 66 50 54 või 6 419 100 või meiliaadressil info@scanvest.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles