Daniel Levi Viinalass: see oli minu jaoks tohutult äge kogemus!

Väikesed hiiglased
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel Kanal 2 ekraanile naasvas talendisaates «Väikesed hiiglased» teeb ka sel aastal mentorina kaasa Daniel Levi Viinalass!

Ligi aasta on mööda läinud sellest, kui «Väikesed hiiglased» esimest korda Kanal 2 ekraanile jõudis.  Avahooaega meenutab Daniel veel praegugi väga soojade tunnetega ja nagu selgub, suhtleb muusik jätkuvalt ka oma Dream Teami kuulunud osalejatega.

Veel loetud päevad (tähtaeg on 14. jaanuar) saavad kõik 4-12aastased toredad ja särasilmsed lapsed saatesse kandideerida lehel www.kanal2.ee/osale

«Väikesed hiiglased» jõuab Kanal 2 ekraanile sel kevadel. Kohtunikena näeb talendisaates taas kaasa tegemas Evelin Võigemasti ja Jüri Naela, nende kõrval võtab koha sisse Tanel Padar. Viiest tiimijuhist kolm on tänaseks selgunud, lisaks Danielile tulevad lapsi toetama veel Getter Jaani ja Ott Lepland. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles