Mihkel Raud avaldab eneseabiraamatu: joodikuaastad teenisid mulle esimese miljoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud poseerib Arterile oma kunagisel kelgumäel nii, et tema selja tagant paistab Kirjanike Liidu maja ja mõned aknad ta lapsepõlvekodust, neljandal korrusel. «Sealt paistis Niguliste kirik, aga Toompeale meie poolt ei näinudki,» mäletab endine riigikogulane Raud.
Mihkel Raud poseerib Arterile oma kunagisel kelgumäel nii, et tema selja tagant paistab Kirjanike Liidu maja ja mõned aknad ta lapsepõlvekodust, neljandal korrusel. «Sealt paistis Niguliste kirik, aga Toompeale meie poolt ei näinudki,» mäletab endine riigikogulane Raud. Foto: Sander Ilvest

Mihkel Raud, kes teatavasti riigikogust tagasiastus, ei ole niisama käed rüppes istuma jäänud. Kaugel sellest! Mehel ilmub esimene eneseabiraamat ja samuti alustab TV3's taas «Kolmeraudne»

Värskele ajakirjale Naisteleht + Naised antud intervjuus, räägib Mihkel Raud mitmetel huvitavatel teemadel ning avaldab, et on oma elus tänulik joodikuaastate eest, sest need teenisid talle tema esimese miljoni.

Eneseabiraamatu pealkirjaks on «Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles