Rulataja Edgar Kiisa lõpetas sõidu poolfinaalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Kiisa
Edgar Kiisa Foto: Simpel Session

 

Simpel Sessioni rula poolfinaali pääsenud eestlane Edgar Kiisa lõpetas 21. kohal.

 

Edgar Kiisa jäi oma sõiduga kokkuvõttes rahule. «Üpris hästi läks, oleks võinud muidugi paremini minna. Põhiasjad tulid välja, mida teha tahtsin.»

«Mõni trikk ei tulnud hästi välja ja see tase on siin ikka väga kõrge. Teised teevad lihtsalt väga palju hullemaid asju, palju kiiremini ja rohkem. Ma pole veel arenenud sinnamaani,» lisas Kiisa.

«Kripeldus on see, et kuus kohta jäi finaalist puudu, et kui kord anti selline võimalus, et poolfinaali sain, et siis oleks võinud finaali ka saada. See oleks päris magus kirss olnud. Kahjuks ei läinud nii,» täiendas Kiisa.

Kiisa hoiab finaalis pöialt kõigile, kuid arvab, et võistluse võidab Kanadast pärit Ryan DeCenzo.

Kvalifikatsiooni võitnud 16-aastase Axel Cruysberghs kohta ütles Kiisa: «Axel on väga hull poiss, ta tuli välja kuskilt ja on tõusmas üheks suuremaks täheks. Oma sõidustiili ja kiirusega jääb ta kõigile silma, see on hämmastav. Ma arva, et tal läheb siin raskeks, võimalik, et ta võib võita.»

Pärnust pärit Edgar Kiisa oli ainukene eestlane, kes lõpetas rulakvalifikatsiooni 21.kohaga ja pääses edasi poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles