Legendaarne diskoansambel JOY pani Hollywoodi klubi rõõmust rõkkama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 18. oktoobril toimus klubis Hollywood uue Eesti suurima retro klubiüritustesarja teine pidu, kus seekordseks peaesinejaks oli 80-ndate diskoansambel JOY Austriast oma kuulsate hittidega «Touch By Touch»,«Valerie», «Hello», «Japanese Girls» ja teised!

Klubi Hollywood saal täitus üsna kiirelt tõeliste retromuusika austajate seltskonnaga, kelle jõud rauges alles varajastel hommikutundidel!

Üritustesari RETRO PLANEET – see ei ole ainult kontsert vaid tõeline puhkus 80-90ndates, kus iga kord esineb selle aja tõeline iidol! See on reis ajas, mille muusikat kuulavad nostalgiaga 80ndate põlvkond ja suure rõõmuga ka tänapäeva noored!

See on täiesti uus ürituste formaat, kus mitte ainult ei kuule kõige kuumemaid lääne ja vene 80-90ndate hitte, vaid ka näeb samal ajal suurel ekraanil nende armastatud videoklippe, mis meenutavad igaühele meie hämmastavat minevikku! Kogu öö miksis lemmiku retromuusika videoklippe Eesti kõige kuulsam videodiskor – VJ MÖLS! Spetsiaalsed dekoratsioonid, valgus- ja videoeffektid panid kogu rahva ennast tundma nagu tõelisel retro planeedil «seitsmendas taevas»!

Tantsupõrandal taaselustasid atmosfääri seksikad Go-Go tantsijad Peterburist!

Järgmine RETRO PLANEET toimub laupäeval, 20.detsembril klubis Hollywood, kus esineb legendaarne 80ndate prantsuse laulja F.R. DAVID oma kuulsate hittidega «Words», «Pick Up The Phone», «Music», «Taxi» ja teised! Piletid õige pea müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis! Jälgige reklaami!

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles