Prantsuse eksesileedi Valerie Trierweiler avaldab paljastava raamatu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valerie Trierweiler
Valerie Trierweiler Foto: SCANPIX

Prantsusmaa presidendi François Hollande'i endine elukaaslane ja esileediks peetud Valerie Trierweiler avaldab oma endise mehe kohta paljastava raamatu.

Raamat kannab pealkirja «Merci Pour Ce Moment» (Tänan selle hetke eest) ning Trierweiler räägib selles oma 18 kuud kestnud elust esileedina Elysée Palees, edastab Daily Mail.

Tegemist on esimese korraga, mil Prantsusmaa presidendi elust ta võimuloleku ajal paljastav raamat ilmub.

Hollande jättis Trierweileri maha selle aasta jaanuaris pärast seda, kui paljastus ta armuafäär näitlejanna Julie Gayet`ga.

Kõmumeedia jõudis jälile, kuidas Hollande sõitis öisel ajal mopeediga läbi Pariisi Gayet' juurde.  Sellest ilmus pildiseeria väljaandes Closer.

Trierweiler tundis end solvatuna ning sai närvivapustuse, mille tagajärjel oli kaheksa päeva haiglas.

Hiljem sõnas ta meediale, et mehe afääri paljastudes oli tal tunne, nagu ta kukuks pilvelõhkujalt alla.

Kui tuli uudis eksesileedi raamatu kohta, teatas Prantsuse parlamendi kommentaator Brigitte Boucher, et Trierweiler ei jäta kajastamata ühtegi negatiivset aspekti Elysée palee seebiooperist.  

Trierweiler töötas varem väljaande Paris Match ajakirjanikuna.

Samas on teda naeruvääristatud, et pärast probleeme mehega on temast saanud teine printsess Diana, kes püüab vaeseid ja haigeid aidata.

Prantsuse meedia ristis eksesileedi ta nime järgi rotweileriks. Kuid hüüdnime panekul on ka teine põhjus  - ta on nagu kuri koer, kes püüab pärast haiget saamist kõiki hammustada.

Hollande ei ole kunagi abielus olnud, kuid tal on varasemast neli täiskasvanud last keskkonnaministri Segolene Royaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles