Pille Minev: tundub, et Eesti inimesel raha on...

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makaroni- ja pitsarestoran Vapiano pidas sünnipäeva.
Aktsioonis on Pille Minev
Makaroni- ja pitsarestoran Vapiano pidas sünnipäeva. Aktsioonis on Pille Minev Foto: Jelena Rudi

Suveüritusi, -tuure ja -etendusi jagub igasse Eestimaa nurka ja nädalapäeva. Piletite hinnad algavad kümnest eurost. Sellele lisaks veel toidud, joogid, öömaja, autokütus... Päris kallis, kas pole? Kust Eesti rahvas selle raha võtab?

Star FMi hommikuprogrammi juht Pille Minev nendib ajakirja Naised veergudel, et eesti rahval näikse mammonat jaguvat, kui nii massiliselt festivale ja muid suveüritusi Maarjamaal väisatakse.

Pille: Näib, et meelelahutust saavad võimaldada nii noored, kui vanad ja samuti lastega pered. Peale piletiraha saavad inimesed lubada endale ka väljas söömist ja joomist, kuigi väidetakse, et Eestimaal puhkamine on kallis.

Mina ise pole juba aastaid Eestis reisinud ja see tuleneb sellest, et mul on siin maakodu ning seega ma eriti mujale ei kipu. Välismaale olen küll reisinud ja seda saab teha odavalt, kui reisi korralikult planeerida.

Kust võtab sinu arvates eesti rahvas raha, et nii hoogsalt kõigil kodumaistel suveüritustel osaleda?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles