Suurepärane! Eesti poiss jõudis Ukraina tantsusaates 22 parema hulka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eghert-Sören Nõmm
Eghert-Sören Nõmm Foto: Erakogu

Reedel oli eetris järjekordne neljatunnine saade Ukraina STB kanalilt «Tancujut Vse» («So You Think You Can Dance»), mis lõppes eesti tantsupoisile vaatamata raskustele ikkagi hiilgavalt. Eghert-Sören Nõmm jõudis 22 parema hulka!

Eghert rääkis: «Üks raskemaid tantsulisi ülesandeid oli õppida selgeks Tatjana Denisova Afrojazz koreograafia, mis sisaldas palju hüppeid ja partneri tõsteid. Selle stiiliga ei olnud ma varem kokku puutunud ja partneriks sattus neiu, kes tõstetes ei aidanud ise kaasa, vaid pidin teda nagu jahukotti maast üles sikutama. Esimest korda tekkis ka partneriga kommunikatsiooniprobleem, sest ta rääkis ainult ukraina keeles, millest mina aru ei saanud ja tema ei mõistnud sõnagi inglise keelt.

Nii me siis kehakeele abil üritasime kuidagi teineteist mõista, aga eriti hästi see välja ikkagi ei tulnud. Ühe hüppe ajal kukkusin päris valusalt otse põlve peale. Pärast hakatigi sellist maandumist naljaga «Eghertiks» kutsuma  ja paluti mul mitte kunagi seda enam korrata.

Žürii nägi, et meil partneriga ei tulnud tõsted välja. Õnneks anti mulle kahe žürii poolthäälega võimalus «tantsida elu eest» ja esitada soolonumber. Mõtlesingi siis, et tuleb teha midagi pöörast, mis ei oleks tavaline. Olin kaasa võtnud Disneylandist ostetud Donald Ducki särgi ja seda vaadates tuli idee mängida amfetamiini mõju all tantsivat parti. Žürii jaoks oli see midagi naljakat ja samas väga julget, sest nii hullu ideega ei olnud keegi veel välja tulnud selle saate jooksul. Tänu oma soolotantsule sain edasi ja pääsesin 40 parema hulka.

Sellega aga ei olnud veel võistluspäev läbi. Meid jagati gruppidesse ja mina sattusin kolmikusse koos kahe võistlustantsija neiuga. Meile anti aega öö jooksul ise välja mõelda kolme peale kava ja hommikul see esitada kohtunikele. Kuna nemad mõlemad olid võistlustantsijad, siis lasin neil ennast hea meelega õpetada ja tantsustiiliks valisime tša-tša-tša. Kahju, et selles saates ei näidatud seda võistlustantsu.

Seda etteastet žürii kommenteeris nii, et neidudelt olid nad oodanud rohkem, kuna see oli ju nende põhiline tantsustiil. Nemad edasi ei saanud. Minu puhul öeldi kiitvaid sõnu, sest olin ööga saanud tantsule väga hästi pihta. Žürii isegi arvas, et võiksin veel praegugi võistlustantsuga tegelema hakata. Mind lasti saates edasi ja sain 22 parima hulka.»

Eghertiga tehtud intervjuud vene keeles saab lugeda võistluse ametlikult leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles