Printsessisaate ahvatluste õhtu: šokis Dimi ja kaklevad naised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Unistuste printsess»: Dimi
«Unistuste printsess»: Dimi Foto: Raivo Lugima / TV3

Tänaõhtuses «Unistuste printsessis» on Dimi südame pärast võistlema jäänud kuus tüdrukut: Maarja, Natalja, Marina, Julia, Kristel ja Maris, kuid ühe neist peab Dimi koju saatma.


Belgia ärimehe kaasaks pürgivate Eesti neidude motivatsiooni testimiseks korraldab saatejuht Andres Peets «ahvatluste õhtu», kus on kohal nii Marbella kuumad noormehed kui palja tagumikuga ettekandjad.

«Sarja alguses ütles Dimi, et talle ei ole selge, kas tüdrukud tulid Hispaaniasse tema südame võitmiseks või niisama lõbutsema. Ma otsustasin neidude motivatsiooni proovile panna ja vaadata, kes annab järele kohalike ilueedide meelitustele,» ütles saatejuht Andres.

 Ahvatluste õhtul toimunu oli Dimi jaoks šokeeriv, sest nii mõnigi tüdruk avas end esimest korda nähtud meestele rohkem kui temale. Õhtu finaaliks läksid kaks tüdrukut omavahel käsipidi kokku. Kuidas ahvatluste õhtu tüdrukutele mõjus, selgub juba paari nädala jooksul.

«Unistuste printsess» on TV3 eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles