Evelyn Sepp ajas noormehe pea sassi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Evelyn Sepp on segadusse ajanud endast viisteist aastat noorema MTÜ Audentes võrkpalliklubi juhataja Mihkel Salmi
Poliitik Evelyn Sepp on segadusse ajanud endast viisteist aastat noorema MTÜ Audentes võrkpalliklubi juhataja Mihkel Salmi Foto: Karli Saul
Meie tuntuim poliitikust peoloom Evelyn Sepp (37) on segadusse ajanud endast viisteist aastat noorema MTÜ Audentes võrkpalliklubi juhataja Mihkel Salmi (22), kirjutab Kroonika.

«Ma ei oska meie suhte iseloomu määratleda,» tunnistab Mihkel, kes saabus Evelyniga Eesti parimate sportlaste auhinnagalale ja veetis temaga seal lõbusalt aega.

Kõrvaltvaatajatele jäi mulje, et Evelyn on hurmava välimusega Mihklist sisse võetud. Ka Mihkli silmis sädeles päike, kui ta naisega vestles. Nende käed hoidsid ühiselt punaveinipokaali, peolt lahkuti üheskoos.

Mihkel ütleb, et tunneb Evelyni kõigest paar kuud. Küsimus, kas tegemist oli tavalise flirdiga, mida seltskonnas ikka ette tuleb, või millegi enamaga, jääb vastuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles