Rallimeister Juha Kankkunen tegi purjuspäi avarii

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juha Kankkunen näitab stiili 2002. aasta Rootsi rallil.
Juha Kankkunen näitab stiili 2002. aasta Rootsi rallil. Foto: Scanpix Sweden

Endine ralli maailmameister Juha Kankkunen (50) sõitis oma kodutänaval Jyväskyläs purjuspäi autoga ja põrkas kokku laternapostiga.


Juha põrutas pärastlõunal vintispäi autoga kodutänava teises otsas asuvasse kioskisse, kirjutab Iltasanomat. Tagasisõit jäi lühikeseks: vaid paarikümne meetri pärast tabas ta laternaposti. Auto ja post said kokkupõrkes kannatada.

Sellest pisiasjast ei lasknud rallimees end heidutada, vaid jätkas kodu poole kulgemist. Vahejuhtumist teatas politseile pealtnägija. Kankkusel mõõdeti 1,33 promilline joove.

Kohus mõistis roolijoodikule purjuspäi juhtimise ja liiklusohutuse eiramise eest 35 päevase tingimise vanglakaristuse ja 600-eurose (ligi 9400 krooni) trahvi.

Kankkunen on lisaks maailmameistri tiitlile tulnud Euroopa meistriks ja arvukatel Soome rallidel saanud vahuveini pritsida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles