Michael Jacksonist saab 2010. aastal enimteeniv muusik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: AFP / Scanpix

Varalahkunud Michael Jacksonist saab ekspertide hinnangul postuumselt tõenäoliselt 2010. aasta kõige enimteeniv staar – Jacksoni järgmise aasta palganumbrit hinnatakse kuni 240 miljonile dollarile.

Popikuninga muusika tõusis pärast tema ootamatut surma juunikuus taas edetabelitesse ning lisaks plaanib ta perekond anda välja terve Jacksoniga seotud toodete sarja ning minna popstaari mälestusesemeid esitleva näitusega tuurile, vahendab WENN.

Kontserdikorraldusfirma AEG, mis organiseeris Michael Jacksoni comeback-kontserte Londonis, kavatseb välja anda filmi, millel võib näha ka Jacksonit kontserdi tarvis proove tegemas ja lisaks kaalub firma ka kontsertalbumi ja DVD välja andmist.

Nende äriettevõtmiste tulemusena saab Jackson tõenäoliselt 2010. aasta kõige enimteenivaks staariks, edestades Portugali jalgpallitähte Cristiano Ronaldot, Lady Gagat ja Harry Potteri seiklustest rääkiva filmisarja staar Emma Watsonit ja Daniel Radcliffe´i.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles