Jan Uuspõld teeb bändiga comebacki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige popim erateater oli 2011. aastal Monoteater, mille lavastustest sai osa 30 487 inimest. Fotol hetk Monoteatri lavastusest «Jan Uuspõld: minu elu meedias».
Kõige popim erateater oli 2011. aastal Monoteater, mille lavastustest sai osa 30 487 inimest. Fotol hetk Monoteatri lavastusest «Jan Uuspõld: minu elu meedias». Foto: Mihkel Maripuu

Parasjagu USAs puhkusel viibiv näitleja Jan Uuspõld pani eelseisvaks Augustibluusiks uuesti kokku oma kunagise bändi Luxury Filters, mille hitiga «Tramm nr 66» ta 1990ndate keskpaigas avalikkuse ette tõusis.

Muide, Luxury Filters on esines Augustibluusil 1995. aastal, vahendab Kroonika.

Bändiga tiirutas Jan siis ringi suurematel ja väiksematel lavadel, kuni sajandivahetuse paiku pillid kotti pakiti - noorel näitlejal ei jäänud teatritöö kõrvalt musategemiseks enam lihtsalt aega.

Augustibluusil astub bänd üles täies hiilguses - Jan Uuspõld (laul), Andrus Uuspõld (bass), Jaanus tüli (löökriistad), Jaanus Putting (kitarr) ja Indrek Tiisel (suupill). Lisaks on punti võetud noor klahvkamees Erki-Andres Nuut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles