Kellest või millest peaksid need saated loobuma, et neid vaataksid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 «Omakohus» ja Kanal 2 «Minu mees suudab».
TV3 «Omakohus» ja Kanal 2 «Minu mees suudab». Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Õnnetult hooaega alustanud TV3 otsesaade «Omakohus» ning Kanal 2 «Minu mees suudab» on nüüd saatusekaaslased - mõlemad kaovad ekraanilt.

«Omakohus» küll juba mõni aeg tagasi, Kanal 2 hittsaate staatusesse pidanud tõusma «Minu mees suudab» aga juba järgmisest nädalast. Telekanalite pressiesindajate edastusel on tegu aga vaid eetripuhkusega ning saated naasevad teleprogrammi juba uuel aastal.

«Omakohtule» heitsid televaatajad ette saatejuhtide erapoolikust, raadiosaatele omast «möla» (mis teleekraanile ei pidavat passima) ning pidevaid tehnilisi viperusi. Ka seda, et saate aega täidetakse korduvate videolõikudega. Mitmeid televaatajaid häiris ka saatejuhtide valik, märkides, et raadios töötanud Kirsti Timmer sobib oma hääle ja teemadega Sky Plusi Naistekasse, aga mitte sõna võtma poliitilistel ja ühiskondlikel teemadel.

Saate «Minu mees suudab» juures häirib televaatajaid kommentaariumitest selguva põhjal saate olemus - mees pannakse tegema midagi, mis on justkui alandav ja labane. Saatejuhtidest on kõige enam ka «Tähed jääl» showd juhtivale Liina Randperele ette heidetud ülemängitud maneere, žeste ja kriiskavat häält. Viimatigi aga ka flirtivat karakterit ja mõtlematult väljaöeldud repliike.

Mida arvad sina - milline totaalne muutumine päästaks TV3 «Omakohtu» ja Kanal 2 «Minu mees suudab»?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles