“Koolimood” otsib noori talente

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Koolimood üllatas mitmekülgsusega ja vähemalt sama kõva taset oodatakse konkursilt ka tänavu. Pildil on Haapsalu noored.
Mullune Koolimood üllatas mitmekülgsusega ja vähemalt sama kõva taset oodatakse konkursilt ka tänavu. Pildil on Haapsalu noored. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Aprillis tuleb konkurss “Koolimood 2009”, oma kavandeid saavad osaleda soovijad esitada märtsi lõpuni.


Ürituse korraldaja Lembe Lemmiksoo ütlust mööda oodatakse konkursile osalema koolinoori 14. eluaastast alates. Teema on vaba, kuid kollektsiooni pealkiri ja sisu peavad olema terviklikult seotud lavastuseks taustamuusika ning liikumisega.



“”Koolimood” on konkurss, kus saab näidata originaalloomingut, milles oleks sõnum ja stiilsus. Kollektsioon peab sisaldama minimaalselt viit ja maksimaalselt 12 kostüümi,” selgitas Lemmiksoo.



Registreerumiseks tuleb saata kahe kostüümi kavandid A4-formaadis joonistatult või fotokoopiana koos autori nime ja täidetud ankeediga (selle leiab www.gabriele.ee/koolimood/) ning lavastuse sisu tutvustusega korraldajatele 31. märtsiks. Kavandeid oodatakse aadressil Hospidali 4, Pärnu, SA Noored Artistid.



“Koolimood 2009” võitja osaleb sügisel üleriigilisel koolimoeüritusel. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles