Liis Tappo-Treial: uisutrennist koju sõites vallandus minus õnnehormoon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo-Treial
Liis Tappo-Treial Foto: SCANPIX

«Olen naine, kes hüppab pea ees tundmatusse, et näha, kas ujun välja või mitte,» ütleb sel pühapäeval saates «Tähed jääl» liuväljale liuglev iluduskuninganna Liis Tappo-Treial Kroonikale.

Paari aasta eest tegi Liis Tappo-Treial (42) endas suuremat sorti sisekoristuse, et jõuda oma elus selgusele. «Asjad, mis peavad su juurde tulema, leiavad õige tee ja aja,» ütleb Liis.

«Võtsin Heili Klandorfi kutse osaleda uisusaates vastu kerge kartusega. Tean, mida see mu perele tähendab, aga see paelus mind. Alati on mugavam kiiktoolis istuda, kuid see oleks liiga lihtne,» räägib ta.

«Minu jaoks on sport tõsine asi. See sarnaneb rohkem palverännuga kui teadmisega, et liikumine on tervise pant. Kooli ajal tegin ainult rahvatantsu.»

«Täitsa piinlik, aga esimesest uisutrennist koju sõites tajusin, et minus vallandus õnnehormoon. Endorfiin. Istusin vaikselt bussis ja mõtlesin - hmm, vist ongi see hetk käes,» tunnistab Liis.

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles