Märt Israel võttis salaja naise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel
Märt Israel Foto: Liis Treimann

«See oli mu elu ilusaim päev ja minu silmis oli Kati maailma kõige ilusam pruut,» kirjeldab oma eelmisel neljapäeval Kõltsu mõisas peetud pulmi kettaheitja Märt Israel (29).

Mullu maailmameistrivõistlustel end 4. kohale heitnud Märt pidas pulmapeo oma kallima Kati Mallenega (26) nii salaja, et ka sõbrad ahhetasid üllatusest, kui Kati oma Facebooki kontol teatas: «Nüüd olen ametlikult Pr Israel... hea tunne on. :) suur aitäh kõigile, kes jagasid seda super päeva koos minuga! Olen õnnelik ja super hea ja uhke tunne on. :) Juhuuuu!»

«Pulmad pidasime ainult pereliikmetele - mõlemalt poolt viis inimest,» seletab kinnisvarabüroos RE/MAX Central kinnisvaramaakleri ametit pidav Kati, kirjutab Kroonika.

Pulmadeks valmistus paar pool aastat, kaalus ohtrasti variante, kaks kuud tagasi langes otsus Kõltsu mõisa kasuks. «Olime mõlemad päris närvis, enne kui sinna alla teiste ette läksime - elevus oli sees, jalad värisesid, kuigi pulm oli vaid pere seltsis - aga ikka!» naerab Kati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles