Superstaarisaate Liis Reisner: loodan sel aastal edukam olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor
Liis Reisner
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor Liis Reisner Foto: Jelena Rudi

19aastane Tartust pärit noor ja andekas lauljatar Liis Reisner, kes teist aastat järjest osaleb saates «Eesti otsib superstaari» ning pääses ka sel aastal edasi stuudiovooru, on lisaks esindanud Tartut saates «Laulupealinn».

Liis on ka andekas laulusõnade kirjutamise alal, nimelt pärinevad just tema sulest sõnad laulule «Memory», mida esitab armastatud Eesti laulja Rolf Roosalu. Kuidas tunneb Liis end sel aastal superstaarisaates? Kui kõrgeks hindab kaunitar on võimalusi? Miks? Buduaar uuris järele.

Liis tunneb end praegu väga hästi, lootus veelgi edasi pääseda on suur.

«Enesetunne on üllatavalt hea - kuidagi rahulikum on olla, kuna siiski olen korra juba selles olukorras olnud ja tean, mida oodata. Vaatamata sellele aga tunnen, et panen ise endale suuremaid ootusi - ei taha ju teist aastat järjest samasse kohta pidama jääda,» loodab Liis sel aastal saates kaugemale jõuda.

Liis on laulmisega vahepeal pidevalt edasi tegelenud ja end arendanud, kuid saates osalemiseks eraldi ettevalmistusi kaunitar ei teinud.

«Otseselt teistmoodi ei ole ennast ette valmistanud, lihtsalt ise olen ilmselt selle ajaga piisavalt muutunud - hääl on arenenud ja kogunenud on ka rohkem lavakogemust, millele toetuda nii kaamerate ees kui ka laval olles.»

Paljude jaoks on lavahirm see, mis rikub kogu esituse. Kuidas saab Liis lavahirmust üle?

«Iseenesest suure publiku ees esinemine lavahirmu niivõrd ei tekitagi, pigem just teadmine, et lähedased on vaatamas. Aga ühtegi otsest head nippi mul kahjuks sellest vabanemiseks ei olegi, üritan pigem mõelda, et tegu ei ole ju millegi hirmsaga.»

Konkurents on tugev ka sel aastal, kuid kuna tegu on väga erinevate inimesetüüpidega, siis Liis hetkel ei oskagi öelda, kes võiks võita.

«Sellel aastal ei oskagi ma konkurentidest tegelikult ühtegi kindlat nime välja tuua, tase on taas üllatavalt kõrge ja kokku on sattunud väga erinevat tüüpi iseloomude ja häältega inimesed, kes kõik on äärmiselt andekad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles