FAK: Ansipi stiilipidu ja Padari õhtukool

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faktuaalse kaamera reporter Üllar Kuup
Faktuaalse kaamera reporter Üllar Kuup Foto: TV3

«Faktuaalne Kaamera» ahvatles seekord põrutavate uudispärlitega, mille seas kajastati vastupandamatult professionaalses võtmes nii Andrus Ansipi sünnipäevapidu kui ka Tanel Padari õhtukooli minekut.

Vaata lähemalt TV3 videost:

«Faktuaalse kaamera» saatejuhi Peeter Lasma vahendusel sai infonäljas vaataja osa Andrus Ansipi stiilsest sünnipäevapeost, Edgar Savisaare Kreeka-reisist, Urmas Sõõrumaa raamatu analüüsist Mart Juure poolt, Tanel Padari õhtukooli minekust ning muudest uudistest, mis seotud näiteks ka Rein Langi ja Kreeka suursaadikuga. Mihkel Raual oli saates külas Juhan Ulfsak.

Peeter Lasma juhitava «Faktuaalse kaamera» reporteriks on Üllar Kuup, spordiuudiste edastajaks Sverre Kasela, krimireporteriks Konstantin Lišee. Henrik Normanni kõrval annavad saatele oma panuse Priit Pius, Märt Pius, Henrik Kalmet ja Kaspar Velberg.

«Faktuaalne kaamera» on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles