Hulk Hoganiga seksinud naisel on piinlik...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk Hogan
Hulk Hogan Foto: SCANPIX

Hulk Hogani seksivideos figureerinud naine tunneb piinlikkust, et ta maadlustähega magas ning et seda terve maailm näha saab.

Internetti jõudnud paariminutilises klipis seksib Hoganiga brünett naine, kes on kõlakate kohaselt Hulki parima sõbra Bubba the Love Sponge'i eksabikaasa Heather, vahendab RadarOnline.

«Heather on täiesti löödud, et video avalikuks tuli, ja ta ei taha sellest rääkida. Tema arvates näitab klipp teda halvas valguses - Hulk pole ju mingisugune kuum kutt ja üleüldse on see hetk väga piinlik. Heather ei tahtnud, et pere ja sõbrad teada saavad, et ta seksis Hulk Hoganiga, keda peetakse veidi labaseks,» rääkis allikas.

«Asja tegi veel hullemaks see, kuidas Hulk käitus - katkestas voodis Heatheri tegevuse ja vastas telefonile ning kaebas pärast seksi, et tunneb end nagu siga, kuna sõi enne liiga palju...» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles